Events

How to live a healthier life: Stress less, Eat wisely, Move naturally & Sleep well

Woensdag 19 februari 2020 om 19u00

Deelname prijs: €10

Inschrijven: info@fyzioplus.be (max 20 deelnemers)

Zet je goede voornemens voor 2020 meteen om in daden! Met dit event kan je meteen praktisch aan de slag. Eerst geeft kinesitherapeut Len De Nys uitleg over de 4 pijlers van een gezond leven. Een echte eye opener over de invloed van stress, voeding, beweging en slaap op je lichaam en geest. In zijn lezing krijg je heel wat nieuwe inzichten en ga je met praktische tips naar huis.

Daarnaast willen we je vooral de kans geven om onmiddellijk aan de slag te gaan met al deze info.

Onze voedingstherapeut Vicky De Laet geeft je de kans om een gratis bodyscan (t.w.v. €35) uit te voeren, zodat je meteen weet hoe (on)gezond jouw lichaam is op dit moment. Dit kan dezelfde avond of na afspraak op een ander moment.

Daarnaast kan je bij kinesitherapeut Jorien De Bie terecht voor een gratis proefles Pilates, een bewegingsmethode die toegepast kan worden door bijna iedereen. In samenspraak wordt jouw Pilatesniveau bepaald en kan je jezelf inschrijven voor een lesmoment.

Na de lezing kan je bij onze therapeuten terecht voor vragen, advies of een gezellige babbel. Uiteraard doen we dit alles met een gezond hapje en drankje erbij!

Peerreview Enkeldistorsie

Woensdag 14 november 2019

Tijdens deze peerreview verdiepen we ons samen met collega kinesitherapeuten in de huidige wetenschappelijke literatuur omtrent klinisch onderzoek en behandeling van enkeldistorsies.

How to live a healthier life: Stress less, Eat wisely, Move naturally & Sleep well

Woensdag 7 november 2019

Interessante lezing over “The 4 key solution” toegepast op sporters, gegeven door collega kinesitherapeut Len De Nys.

Opleiding Shockwave therapie

Woensdag 17 oktober 2019

Op woensdag 17 oktober gaat in onze praktijk de opleiding “Shockwave therapie” door, georganiseerd door Tendim. Collega kinesitherapeuten en artsen leren over de wetenschappelijke evidentie en het praktisch gebruik van shochwave therapie.

Openingsreceptie

Vrijdag 30 augustus 2019

Kom een glaasje drinken en kennismaken met de nieuwe kinesitherapiepraktijk. Onze kinesisten staan klaar voor een babbel en geven je graag een rondleiding.