Team

Jorien De Bie

Specialisaties

Algemene kinesitherapie en revalidatie Sportkinesitherapie Manuele therapie Lymfedrainage ad moddum Vodder Dry needling Pre- en postnatale kinesitherapie Pilates

Opleidingen

2009-2014 Master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen: specialisatie muskuloskeletale aandoeningen, sportkinesitherapie KULeuven
2014 Sport- en kinesiotaping KULeuven
2014-2015 Manuele therapie UGent
Bijzondere beroepsbekwaamheid in de manuele therapie
2015-2016 Dry needling IMFT
2017-2018 Manuele lymfedrainage ad Modum Vodder Dr. Vodderschool België
2018-2019 Pilates PZ Academy
Pre- en postnatale kinesitherapie Smarteducation

Over Jorien

In de zomer van 2014 ben ik afgestudeerd aan de KULeuven, en onmiddellijk gestart als zelfstandig kinesitherapeute in een groepspraktijk te Erps-Kwerps. In 2019 opende ik mijn eigen praktijk in Kampenhout.

Naast de hoofdopleidingen die ik de afgelopen jaren gevolgd heb, doe ik regelmatig bijscholingen, symposia en congressen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste evoluties binnen de kinesitherapie en kan ik me blijven verdiepen in de verschillende specialisaties waarvoor ik gekozen heb.

Ook ben ik werkzaam als kinesist bij Sporting Kampenhout en geef ik Pilates les bij Grace Pilates Studio in Herent. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis en neem ik bij gelegenheid deel aan recreatieve loopwedstrijden.

Magali Breuls

Specialisaties

Algemene kinesitherapie en revalidatie Sportkinesitherapie Bekkenbodemreëducatie Pre- en postnatale kinesitherapie Neurologische revalidatie Manuele therapie

Opleidingen

2005-2008 Bachelor in de ergotherapie Parnasse Brussel
2008-2012 Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, gespecialiseerd in cardiorespiratoire kinesitherapie Parnasse Brussel
2013 Sportkinesitherapie en crochetage Parnasse Brussel
2014 Kinesiotaping Gymna Zaventem
2016-2017 Manuele therapie - osteo-etiopathie ATMS, Namen
2018 Pre- en postnatale kinesitherapie Parnasse Brussel
2018-2020 Bekkenbodemreëducatie Sfer, Mons

Over Magali

Na mijn bachelor in de ergotherapie (2008), wou ik mijn kennis nog verder uitdiepen en ben ik meteen begonnen met de opleiding kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Eén van mijn stages liep ik in het Nationaal Multiple Sclerose Center in Melsbroek. Na mijn studies ben ik hier aan de slag gegaan. Dit combineerde ik met een job in het OLV Ziekenhuis te Aalst (2013) en in een groepspraktijk te Koningslo (2014-2019). In het voorjaar van 2019 heb ik de beslissing genomen om dichter bij huis te gaan werken. Al snel kwam ik in contact met Jorien en heb ik de leuke opportuniteit gekregen om samen met haar bij Fyzio+ te beginnen.

Ik ben geëngageerd om mijn kennis voortdurend bij te schaven en op de hoogte te blijven van de huidige wetenschappelijke tendensen. Hiervoor neem ik regelmatig deel aan informatieavonden, symposia, opleidingsdagen en - weekends.

Vicky De Laet
Maak een afspraak met Vicky: 0474 949774 of 016 226151

vicky@fyzioplus.be

Vicky De Laet

Specialisaties

Orthomoleculair Voedingsadvies Mind-Walk

Over Vicky

Ik ben gepassioneerd en gefascineerd door de werking van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam en onze geest. Ik neem je graag mee in mijn visie omtrent een gezonde levensstijl om deze processen te ondersteunen. Werken aan je gezondheid doe je in de eerste plaats voor jezelf. Doe je dit grondig, dan zal je daar voor altijd plezier aan beleven. Inzetten op preventie is mijn stokpaardje, want vaak liggen slechte voedingsgewoontes aan de basis van het ontstaan van allerlei klachten en ziektebeelden. Mijn motto is om nu te werken aan je gezondheid om te voorkomen dat je later veel tijd moet besteden aan ziekte. Een ‘gezondheidsverzekering’ door middel van een evenwichtige levensstijl.

Ik volg de laatste evoluties van wetenschappelijke onderzoeken nauw op door middel van constante bijscholingen, symposia en wetenschappelijk onderbouwde literatuur.

In samenwerking met designyourbalance